€ 199.000,- k.k.

Eendenparkweg 45a-60

Ermelo

Omschrijving

Gelegen op het geliefde recreatiepark ''De Witte Burchten, van waaruit u direct de Ermelosche bossen in wandelt of fietst en op korte afstand van het gezellige oude vissersstadje Harderwijk en het sfeervolle Veluwse dorpje Ermelo mogen wij u aanbieden deze keurige en goed onderhouden stenen bungalow op een perceel van 288 m² eigen grond. Voor de rustzoekende of actieve natuurliefhebber is deze plek een échte aanrader! Uitgestrekte bossen en heidevelden, een gezellig dagje shoppen of lekker uit eten? In deze omgeving is voor ieder wat wils!

Indeling: Entree, meterkast, bergruimte waar de cv-ketel is opgesteld, badkamer en via de open keuken betreedt u de woonkamer. Deze is voorzien van een knusse open haard, mooie lichtkoepel in de nok van de bungalow en een grote schuifpui die u toegang biedt tot het overkapte terras en de tuin. De keuken heeft een speelse hoekopstelling en is voorzien van onder-/ en bovenkasten, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, (losse)magnetron, koelkast, spoelbak met moderne kraan en onlangs is er een wasmachine-aansluiting in één van de onderkasten gerealiseerd, zodat u de inpandige berging als extra slaapkamer kunt gebruiken.
Daarnaast beschikt de bungalow over nóg twee slaapkamers. Woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een behagelijke vloerverwarming en fraaie laminaatvloer, tevens zijn in alle ruimtes er extra radiatoren aanwezig. Zeer recent is de gehele badkamer gerenoveerd met een prachtige moderne en chique uitstraling tot resultaat. Voorzien van grote antracietkleurige tegels en uitgerust met een ruime inloop (regen)douche, houtlook wastafelmeubel, bijpassende kolomkast, led-verlichte spiegel, vrijhangend toilet en design radiator.

De tuin is afgeschermd met grote groene hagen, zodat er veel privacy ontstaat. Tevens is er vaste beplanting, ruim gazon en uiteraard is een groot deel bestraat ten behoeve van looppaden en het terras mét overkapping. Parkeren kan op eigen terrein, aan de voorzijde van het perceel.

Kenmerken
• perceeloppervlakte 288 m² (eigen grond)
• parkbijdrage (VvE) € 113,- per kwartaal (2022)
• luxe badkamer (2022)
• 3 slaapkamers (waarvan 1 voorheen inpandige berging)
• vloerverwarming + radiatoren
• kunststof kozijnen
• wasmachineaansluiting
• eigen parkeerplaats
• (recreatief) verhuur toegestaan
• permanente bewoning niet toegestaan
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 199.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis bungalow
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1992
Recreatiewoning Ja
Permanente bewoning niet toegestaan
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak torendak
Isolatie volledig geisoleerd

Energie

Verwarming cv-Ketel, open haard, gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 66 m²
Perceeloppervlakte 288 m²
Inhoud 198 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin tuin rondom

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object