Dorpsweg 25

Idsegahuizum

Omschrijving

VANWEGE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS
NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.

Gelegen in een rustige woonomgeving op nog geen kilometer afstand van het IJsselmeer. De afgelopen jaren is de woning stevig onderhanden genomen met als resultaat een karakteristieke woning met eigentijds wooncomfort. Zowel aan de voor- als achterzijde is er een tuin. Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving. Totale perceeloppervlakte: 160 m².

De naastgelegen steeg is overkapt en dient als berging voor o.a. tuingereedschap en fietsen. Het toeristische dorp Makkum ligt op een steenworp afstand en beschikt over een uitgebreid winkelaanbod / supermarkten e.d.

Indeling.
B.g.: zij-entree, centrale hal/gang met o.a. toilet en voorraadkast, aan de voorzijde bevindt zich de sfeervolle woonkamer v.v. balkenplafond, houtkachel(aansluiting) en vrij zicht over de tuin/omgeving. Tuingerichte woonkeuken met openslaande deuren naar het terras. De uitgebouwde woonkeuken is v.v. een gasfornuis (5-pits kookplaat, afzuigkap en oven). Aan de achterzijde is vrij uitzicht over de landelijke omgeving. Vanuit de keuken is er toegang tot de multifunctionele ruimte. Zeer geschikt als extra slaapkamer, hobbyruimte (huidige functie) en/of kantoor aan huis.

Boven 1ste verd.: er is gekozen voor een open indeling. Door slim gebruik te maken van de constructie (eveneens een dragend element van de boekenkast) is er een loft achtige ruimte ontstaan met een badkamer en-suite, alsmede toegang tot de bergzolder. De dakkapel zorgt voor extra leefruimte. De badkamer is v.v. een tweede toilet, douche en wastafel. Het geheel is zeer doordacht ingedeeld.

Zowel aan de voor- als achterzijde is er een beschutte tuin met een fraaie aanleg. Aan de achterzijde is vrij zicht over de landerijen. De ligging op westen zorgen voor een fraaie lichtinval. De katten-ren kan eenvoudig worden gedemonteerd.

Algemeen: een uiterst charmante woning met meer woonruimte dan de buitenkant doet vermoeden, de rustige ligging in de historische dorpskern maken het geheel tot een bijzondere locatie, en o.a.:
- v.v. centrale verwarming (Nefit 2008), het geheel is geïsoleerd middels vloerisolatie, geheel v.v. dubbele beglazing en deels v.v. kunststof kozijnen;
- de badkamer is recentelijk gemoderniseerd en in eigentijdse kleurstellingen en materialen afgewerkt;
- het pand is in goede staat van onderhoud en is in 2021 rondom geschilderd;
- op korte afstand van Makkum met een compleet winkelaanbod en scholen;
- de voornoemde informatie is enkel informerend en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 165.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel G
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 94 m²
Perceeloppervlakte 160 m²
Inhoud 366 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 92 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object