Dettifossstraat 124 incl. PP

Almere

Omschrijving

Let op! Deze woning wordt aangeboden middels een vanaf prijs.

Luxe 3-kamer appartement in uniek complex uit 2017 met vloerverwarming, ruime woonkamer, zonneterras, inpandige berging en eigen parkeerplaats, middenin het Cascade park in Almere Poort!

APPARTEMENTENCOMPLEX 'VRIJZICHT':
Vrijzicht is een uniek en luxe complex uit 2017 welke bestaat uit 4 bouwlagen en 18 appartementen met een Mediterrane uitstraling omgeven door groen en water. Het complex is ontworpen door Santman van Staaden Architecten en ligt middenin het Cascadepark. Elk appartement in dit complex is voorzien van een ruime berging en heeft ramen aan drie zijden, voor een optimale lichtinval in huis. Daarbij kijk je vanaf het zonneterras schitterend uit over de gemeenschappelijk tuin en het park. Naast ruim voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers, bevinden zich bij het complex ook de privé parkeerplaatsen voor bewoners.

LIGGING:
Dit appartement op de begane grond ligt op een top locatie middenin het Cascadepark in Almere Poort, een groene- aan water grenzende buurt, welke zich uitstrekt over een afstand van anderhalve kilometer. Op loopafstand van de woning zijn diverse voorzieningen, welke hier veelal op initiatief van de bewoners een plek hebben gekregen. Het Klokhuis, een uit zandzakken opgetrokken kinderpaviljoen, een buitenschoolse opvang, moestuin, boomgaard, rozentuin, een playground (met basketbalveld, tennisbaan en voetbalveld) liggen op steenworp afstand. De Internationale School, het Groenhorstcollege, diverse basisscholen, NS station Almere Poort en goede busverbindingen, zijn bereikbaar 5 op minuten loopafstand! In 10 minuten fietsen bereik je het Almeerderstrand, Topsportcentrum Almere en de skatebaan. Met de auto ben je snel op de Elementendreef naar de Hogering en A6 richting Amsterdam, Lelystad en Emmeloord en de A27 richting Hilversum en Utrecht. Winkels voor de dagelijkse boodschappen op 5 minuten fietsafstand.

BINNENKOMST:
Door de centrale passage van het appartementencomplex met bellentableau en de brievenbussen, komen we om de hoek, de overdekte entree van dit heerlijke appartement binnen. De open hal biedt toegang tot de meterkast, de wasruimte, toiletruimte met ‘zwevend’ toilet en fontein, luxe badkamer en de twee slaapkamers, beide met uitzicht over het zonneterras. De masterbedroom bevindt zich halverwege de hal en direct ernaast bevindt zich de tweede ruime slaapkamer. Beide slaapkamers hebben goede lichtinval en zijn voorzien van ventilatieroosters en op maat gemaakte shutters.

WOONKAMER:
Ruime en keurige afgewerkte woonkamer met een enorme raampartij met uitzicht over de tuin en het park. De ramen in het appartement zijn voorzien van fraaie op maat gemaakte shutters, zodat de lichtinval goed is af te stemmen op je persoonlijke wensen. De luxe halfopen keuken bevindt zich centraal in de woning, waar ook voldoende plaats is voor de ruime eettafel. Aan de achterzijde in de woonkamer bevindt zich het riante lounge gedeelte, met uitzicht over het zonneterras.
Via de openslaande deuren komen we in de buitenruimte met zonneterras waar je de hele dag met de zon kunt meedraaien. De buitenruimte heeft een buitenkraan, diverse stroompunten en (van binnenuit bedienbare) buitenverlichting. Eenmaal buiten loop je zo door naar de gemeenschappelijk binnentuin. Op steenworp afstand bevindt zich de playground en diverse leuke plekjes om een hengeltje uit te gooien.
Terug in de woonkamer lopen we langs het ruime lounge-gedeelte, via het eetgedeelte en de keuken, door naar de voorzijde van de woning. Hier bevindt zich de inpandige berging, waar ruimte genoeg is voor bijvoorbeeld tuinspullen, fietsen of een motor. Doordat de buitendeur van de inpandige berging direct uitkomt in de centrale passage, pak je hier gemakkelijk de fiets of de motor om de deur uit te gaan.

KEUKEN:
De moderne halfopen keuken (2017) is uitgevoerd in hoogglans-wit en voorzien van een composiet aanrechtblad met graniet-look, de achterwand is voorzien van een hoogwaardige afwasbare coating, veel kastruimte (soft close), ingebouwde koel-/vriescombinatie en diverse inbouwapparatuur zoals de inductie kookplaat (geschikt voor dubbele/grote pannen), de vaatwasser, rvs- afzuigschouw, combimagnetron & heteluchtoven.

SANITAIR:
Toiletruimte: strak betegelde zwevend toilet met fontein, vloerverwarming, plafond met mechanische ventilatie-unit.
Badkamer: luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, witte wandtegels en bruinkleurige vloertegels, wastafelmeubel met dubbele wastafel, inloopdouche, en afzuiginstallatie.

ELEKTRISCHE INSTALLATIES:
-Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
-Vloerverwarming door de gehele woning m.u.v. beide slaapkamers;
-Moderne elektrische installatie met 17 groepen; drie aardlekschakelaars; krachtstroom;
-Mechanische ventilatie.

BIJZONDERHEDEN:
- 95m2 (Opgemeten conform branche brede meetinstructie NEN2580).
- Eigen parkeerplaats en ruime inpandige berging
- De vloer is geheel voorzien van een nette (hout-look) PVC vloer met vloerverwarming (hoofdverwarming).
- Hardhouten kozijnen met ventilatieroosters, ramen en deuren met dubbele beglazing, goed hang- en sluitwerk (politiekeurmerk veilig wonen)
- Woningborgcertificaat
- Energielabel A++ (definitief)
- 12 zonnepanelen op het dak van het complex zorgen voor lage stroomkosten
- Gezonde en professioneel beheerde VVE; de maandelijkse servicekosten bedragen € 141,26
- Alles gelijkvloers dus ook zeer geschikt voor senioren
- Oplevering in overleg

** BEKIJK DE WONINGVIDEO EN 360° FOTO’S OP DE WEBSITE VAN SAS MAKELAARS **

Adres: Dettifossstraat 124
Gemeente: Gemeente Almere
Regio: Flevoland
Buurt: Almere Poort
Wijk: Columbuskwartier

Disclaimer: Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 365.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel A

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 95 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 46 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object