verkocht onder voorbehoud

Dedemsvaartweg 632

Den Haag

Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

VOLLEDIG GERENOVEERD, ENERGIEZUINIG (LABEL A) LUXE 3-KAMER APPARTEMENT (94M2) TWEE RUIME SLAAPKAMERS, MODERNE BADKAMER MET DOUCHE EN LIGBAD, OPEN KEUKEN MET KOOKEILAND EN LUXE INBOUWAPPARATUUR, ZONNIG BALKON, BERGING IN DE ONDERBOUW EN EIGEN PARKEERPLAATS OP AFGESLOTEN TERREIN!

Indeling:
Hoofdentree met gesloten portiek (videofoon) en brievenbussen; lift of trap naar de 4e etage.

Via de galerij op de 4e etage komt u bij de entree van het appartement. U komt binnen in de lange gang waar uw oog direct valt op de luxe zwart stalen deuren en bijpassende accenten. Aan uw rechterhand bevindt zich de eerste kamer, welke op dit moment dienst doet als inloopkast waar u door de grote kastenwand uw kleding en sieraden op een geordende manier kunt opbergen. Door het formaat van deze kamer is deze ook geschikt als slaapkamer.

De gang geeft u verder toegang tot het moderne toilet, meterkast en de luxe badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien, zo heeft u hier niet alleen een douche met glazen wand maar ook een kamerbreed bubbelbad waar u na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. Door dat de gehele woning voorzien is van een mechanisch ventilatiesysteem heeft u ook in de badkamer geen last van vocht. Verder is de badkamer voorzien van een design radiator, wastafelmeubel met waskom en een verwarmde spiegel met geïntegreerde verwarming.

Aan het einde van de gang komt u in de hal welke u toegang geeft tot een tweetal vaste kasten, de riante slaapkamer en woonkamer. In een van deze vaste kasten bevindt zich de opstelplaats voor zowel de wasmachine als droger en is er zelfs voldoende ruimte om te fungeren als opbergkast. De naastgelegen slaapkamer is van ruim formaat en net zoals de gehele woning voorzien van een prachtige vissengraatvloer waar de kleur zorgt voor een warme en complete uitstraling.

De woonkamer is voorzien van een cinemawall met ingebouwde elektrische haard die in de woning achterblijven. De haard geeft niet alleen veel sfeer maar kan de kamer ook verwarmen mocht het even een beetje frisser worden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon. De eetkamer is verbonden met de prachtige, splinternieuwe keuken die tevens toegankelijk is via de gang. De open keuken is de eyecatcher van de woning! Zo zorgen de mat zwarte, greeploze deuren in combinatie met het prachtige natuurstenen werkblad voor een luxe gevoel. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur waaronder vaatwasser en oven, een grote koelkast en een Bora 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Naast de inbouwapparatuur voorziet de keuken u binnen een handomdraai van kokend water door de Quooker, kokend waterkraan.

Naast dat het appartement van alle luxe is voorzien beschikt dit appartement ook over een berging in de onderbouw en een eigen afgesloten parkeerplaats.

Kortom: Bent u op zoek naar een instapklaar appartement welke niet alleen energiezuinig is door het A-label maar ook voorzien is van alle luxe, twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 2008 en volledig gerenoveerd in 2022;
• Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein;
• Erfpacht, canon eeuwigdurend afgekocht;
• Circa 94m2 woonoppervlakte;
• Energiezuinig label A, geldig tot 28-09-2030;
• Luxe open keuken met inbouwapparatuur van o.a. de merken Siemens en Bosch en een Quooker kokend waterkraan;
• Badkamer met bubbelbad en douche;
• Cinemawall met elektrische inbouwhaard;
• Overige (nieuwe) inboedel en stoffering kan worden overgenomen;
• Mechanisch ventilatiesysteem in gehele woning;
• Zonnig Balkon op het zuidwesten;
• Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein;
• Berging in de onderbouw;
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 11 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar;
• Cv-ketel Intergas, bouwjaar: 2008;
• Actieve VvE 96/7504e aandeel, bijdrage € 175,99 per maand, opgebouwde reserve per 30-12-2022: € 321.909,67,-;
• Gunstig gelegen t.o.v. diverse winkels, het openbaar vervoer en uitvalswegen;

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Bieden vanaf prijs;
• WOZ waarde 2022 € 370.000,-;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.



+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 4
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2008
Bouwperiode 2001 - 2010
Open portiek nee
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dubbel glas

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2008 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 94 m²
Perceeloppervlakte 4.715 m²
Inhoud 303 m³
Bergruimte oppervlakte 4 m²
Buitenruimte oppervlakte 5 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Garage parkeerplaats
Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object