De Smidse 42

MOORDRECHT

Omschrijving

Een riant en keurig onderhouden 4-kamerappartement gelegen op de 1e etage in het hart van Moordrecht met winkels en openbaar vervoer naast de deur. Het appartement heeft 3 slaapkamers, een balkon, een woonkamer van 42 m2, een halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur, een eigen parkeerplaats in de kelder en een separate berging in de kelder.

Begane grond:
Afgesloten entree met brievenbus. Videofoon met op afstand te openen voordeur. Lift en trappenhuis naar de etages en de parkeerkelder met bergingen.

Indeling:
Lange hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De meterkast is modern en heeft 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. Een ruime garderobehoek is direct naast de entree. Toiletruimte voorzien van een wandcloset en een fonteintje, geheel betegeld en een onderhoudsvrij plafond met inbouwspots. Slaapkamer 1: afmeting 3.58 x 2.53 m.
Slaapkamer 2: afmeting 3.09 x 2.53 m. Slaapkamer 3: afmeting 4.50 x 4.04 m. Riante badkamer voorzien van een dubbele wastafel met badkamer brede verwarmde spiegel erboven, een 2e toilet, een bidet, een ruime douchecabine en een grote handdoekradiator, afmeting 3.29 x 1.89 m. Onderhoudsvrij plafond met inbouwspots. Tegenover de badkamer is de technische ruimte gesitueerd voorzien van een c.v.-ketel Intergas 2005, een unit van de mechanische ventilatie en de aansluiting van de wasmachine en droger. Er blijft nog voldoende bergruimte over voor allerhande spullen, afmeting ca. 2.91 x 1.35 m.

Entree naar de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer is 7.26 breed en 5.42 lang met nog een nis. Van 2.37 breed en 1 meter diep naast het balkon, met heerlijke grote ramen. Ook heeft de woonkamer een zijraam, lekker licht. De halfopen keuken heeft een sfeervolle landelijke stijl voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, 1 ½ spoelbak en heel veel kastruimte. De keuken is afgewerkt met een fraai granieten aanrechtblad. Afmeting 3.43 x 2.60 m.

Het gehele appartement is voorzien van massief eiken vloerdelen, gespachtelde wanden den de plafonds in de woonkamer, keuken en hal zijn gestuukt.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2005. Woonoppervlak 122 m2 en Inhoud 391 m3. Het appartement is sfeervol en keurig onderhouden volledig geïsoleerd en heeft overal dubbel glas. Het betegelde balkon ligt op het zuidwesten en is lekker zonnig, het balkon is 4.50 m. breed en 2.70 diep en 1.32 diep (L-vorm). Een buitenkraan is aanwezig, heel handig. Het balkon heeft 2 uitval zonneschermen, elektrisch bedienbaar en voor het raam van de woonkamer is een elektrisch bedienbare screen. Er is nog een berging in de onderbouw voor het plaatsen van de fiets e.d. Ook een riante parkeerplaats in de overdekte parkeerkelder hoort bij deze woning VVE bijdrage € 25,00 per maand. VVE bijdrage appartement met berging € 145,88 per maand. De bushalte is op de hoek gelegen, winkels zoals Albert Heijn, Aldi, DA drogist, Primera, Kruidvat, een bakker etc. zijn allemaal aanwezig.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding per datum
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 3
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2005
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, lift en mechanische ventilatie
Isolatie dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2005 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 122 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging in centrum

Bergruimte

Parkeergelegenheid parkeergarage
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object