verkocht onder voorbehoud

De Kreken 8

Alblasserdam

Omschrijving

Mega nette drive-inwoning met tuinkamer en garage te koop! Ben je op zoek naar een instapklare en nette woning waar je zo in kunt trekken? Dan is deze drive-in woning misschien wel precies wat je zoekt! Als je deze woning binnenstapt, word je verwelkomd door een echt nette en strakke sfeer. De achterpui is helemaal van kunststof, waardoor je weinig onderhoud hebt. Op de begane grond vind je een garage en een heerlijke tuinkamer. Deze kamer is perfect om lekker te relaxen met uitzicht op de tuin, of misschien wil je hier wel je eigen thuiswerkplek van maken. De ruime garage heeft een elektrische geïsoleerde deur, en er is zelfs ruimte voor een wasmachine. Over het algemeen wordt deze garage niet gebruikt voor een auto, maar eerder als een handige schuur met elektra- en wateraansluiting. Op de eerste verdieping bevindt zich een lichte woonkamer met een gezellige houtkachel en een strakke keuken met twee rechte opstellingen en een groot raam. De keuken is fris en licht, perfect om in te koken. Op de tweede verdieping is er een badkamer, wat ouder maar keurig onderhouden, en drie ruime slaapkamers. De badkamer is van alle gemakken voorzien met zowel een bad als een douche. De slaapkamers zijn netjes en ruim. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde stap je zo op het terras met uitzicht op de molens. De tuinen zijn helemaal strak en keurig. De voortuin biedt ruimte voor één auto. De achtertuin is mega netjes met dubbele berging in de vorm van houten schuurtjes, verlichting, tuinborders, een olijfboom en een zonnescherm. De ligging op het zuidwesten zorgt ervoor dat je hier optimaal van de zon kunt genieten. Deze woning is werkelijk instapklaar en bevindt zich in uitstekende staat. Als je op zoek bent naar een comfortabele woning met veel ruimte en mogelijkheden, dan moet je deze woning zeker komen bekijken! Voor meer informatie of het maken van een bezichtiging kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen in de zoektocht naar jouw nieuwe droomhuis!


Indeling
Entree: Prima hal met toegang tot de garage, meterkast, toiletruimte, handige trapkast en slaapkamer/tuinkamer. Bij binnenkomst zie je gelijk dat de woning keurig is afgewerkt. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, structuurwanden en een spuitwerk plafond.

Meterkast: Meterkast met 7 elektrische groepen en een dubbele aardlekschakelaar.

Toilet: Prima toiletruimte in neutrale kleurstelling, voorzien van een staand closet, fonteintje en mechanische ventilatie. De toiletruimte is deels betegeld.

Slaapkamer 1/tuinkamer: Mooie, multifunctionele ruimte met kunststof pui en openslaande deuren naar de tuin. In deze heerlijke kamer kun je bijvoorbeeld ideaal een werkplek maken of misschien wel een atelier. Of wat dacht je van een ruimte om te sporten? Een speelkamer voor de kinderen? Of juist een extra slaapkamer? Heerlijk om hier wakker te worden met zicht op de tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos! De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een spuitwerk plafond.


Eerste verdieping
Overloop: Hal met toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.

Woonkamer: Ruime, lichte woonkamer met een speelse erker aan de voorzijde. Vanuit de kamer heb je leuk uitzicht over de wijk en is genoeg plek voor een heerlijke zithoek. De open keuken is aan de achterzijde van de kamer gelegen en het geheel loopt heel vloeiend in elkaar over. De woonkamer heeft een gezellige houtkachel. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, structuurwanden en een spuitwerk plafond.

Keuken: Moderne keuken met twee rechte opstellingen, voorzien van allerlei moderne apparatuur. Waaronder een oven, oven-magnetron combinatie, 4-pits gasstel, afzuigkap, koel-vries combinatie en een vaatwasser. Er is een groot raam aanwezig waardoor er veel lichtinval is. De keuken heeft lichte frisse kleuren!

Tweede verdieping
Overloop: Keurige overloop met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. Op de overloop vind je tevens een handige kast met ruimte voor de Cv-ketel en bijvoorbeeld de strijkplank. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, structuurwanden en een spuitwerk plafond. De vloer loopt netjes door naar de slaapkamers.

Slaapkamer 2: Mooie slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van een mooie raampartij (met hor!). De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, glasvlies behangwanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3: Aan de achterzijde van de woning gelegen diepe slaapkamer, voorzien van een rolluik. Ook hier is een hor aanwezig. De ruimte is keurig afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 4: Heerlijk lichte slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, met een schuifdeur die toegang biedt tot het balkon. Hiervandaan kun je zelfs de molens van Kinderdijk nog spotten. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, glasvlies behangwanden en een spuitwerk plafond.

Badkamer: Volledig betegelde badkamer in neutrale kleurstelling met een leuke tegelvloer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel, closet, designradiator, inbouwspots en mechanische ventilatie. Ook is er een raampje aanwezig voor de nodige ventilatie.


Tuin
Voortuin: Keurige voortuin (afm. ca. 5.00 x 5.05) gelegen op het noordoosten. Deze tuin fungeert als oprit en biedt parkeergelegenheid aan twee auto’s. De tuin is volledig betegeld.

Achtertuin: Diepe achtertuin (afm. ca. 11.80 x 5.05) met sierbestrating, groene tuinborders en een leuke olijfboom. Echt een keurige tuin. Een zonnescherm zorgt voor schaduw op zonnige dagen. Er is een water en elektra aansluiting aanwezig, zodat je hier makkelijk een zwembadje opzet! De sfeervolle houten schuurtjes zorgen voor extra bergruimte. Misschien wel voor al je klusspullen of het buitenspeelgoed? De tuin is gelegen op het zuidwesten en is achterom te bereiken.

Schuur: Twee identieke houten schuurtjes met handige opbergruimte en een elektra aansluiting.

Garage: De inpandige garage heeft een elektrische geïsoleerde deur en is tevens toegankelijk via de hal. De garage is ideaal als opslagruimte of klusruimte. Je treft hier de wasmachineaansluiting aan. De ruimte is volledig geïsoleerd en voorzien van elektra en water.


Bijzonderheden
De Kreken ligt in een rustige, zeer kindvriendelijke buurt. Voorzieningen zoals basisscholen, winkels, groenstroken en het centrum van Alblasserdam liggen op korte afstand van de woning. De achtertuin grenst zelfs direct aan een leuke speeltuin. Ook is het prachtige recreatiegebied “het Lammetjeswiel” waar je kunt zwemmen en wandelen, nabij gelegen. Een unieke woonplek!

ALGEMEEN
Bouwjaar: 2000
Verwarming: AWB Thermomaster Cv-ketel (2000)
Warmwatervoorziening: AWB Thermomaster Cv-ketel (2000)
Glas: Dubbele beglazing
Kozijnen: Gedeeltelijk houten en kunststof kozijnen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1991-2000
Dak plat dak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie en buitenzonwering

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel en houtkachel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2000 van Awb thermomaster, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 110 m²
Perceeloppervlakte 132 m²
Inhoud 400 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 15 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 59 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Garage inpandige garage
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object