verkocht onder voorbehoud

De Beeklanden 46

Schoonebeek

Omschrijving

Op zoek naar die mooie locatie waar een zeer complete, ruime en verzorgde 2/1 kap woning te koop aan wordt geboden?? Laat nu net deze fijne gezinswoning op een geliefde locatie zijn gelegen. Het geheel is ook nog eens goed onderhouden, zeer compleet en heeft energielabel C. Een garage met multifunctionele ruimte met vliering, een praktische berging én bijkeuken, een fijne tuin met overkapping direct grenzend aan een groenstrook met waterpartij en een heerlijke woonbeleving aan de voor- en achterzijde. Deze woning heeft het allemaal te bieden! Er is zelfs de mogelijkheid om slapen-/ baden op de begane grond te realiseren indien gewenst of noodzakelijk. In 2001 is het gehele huis v.v. kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas, de dakpannen zijn in 2012 gecoat en het huis is in het verleden ook gereinigd en opnieuw gevoegd. Het huis is vanaf de bouw in 1981 door dezelfde familie bewoond geweest en het stokje kan nu worden doorgeven aan een nieuwe, enthousiaste eigenaar. Interesse? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Maandagochtend 15 april en woensdagochtend 17 april plannen we de bezichtigingen in.

Indeling: entree in de speels opgezette hal met garderobe en ronde trapopgang, hangtoilet v.v. fontein, meterkast, doorgang naar de straatgerichte woonkamer met een fijn en vrij uitzicht (voormalig rookkanaal aanwezig), tuingericht eetgedeelte, neutrale inbouwkeuken v.v. een inductie kookplaat, vlakschouw, vaatwasser, koelkast en combi- magnetron. Vanuit de keuken is het achterhuis te bereiken met een bijkeuken en eveneens een doorgang naar de inpandige berging en de garage met een riante, beloopbare vliering die middels een vaste trap valt te bereiken. Gezien de ruime en functionele opzet is zelfs het realiseren van een slaap-/ badkamer op de begane grond een mogelijkheid! De gehele begane grond kenmerkt zich door de ruime en praktische leefruimte, de goede lichtinval en de verzorgde staat.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 4, 8 en 10 m2 die allen in gebruik groter zijn aangezien de schuine kanten meer vloeroppervlakte bieden dan gebruiksoppervlakte. De slaapkamer aan de voorzijde is v.v. een balkon en op de overloop is tevens een riante berging aanwezig (voormalige badkamer). Alle slaapkamers zijn neutraal afgewerkt en hebben goede lichtinval. De badkamer is verplaats en verkeert in een keurig nette staat en is lekker groot waardoor er een inloopdouche, hangtoilet, bad en een wastafel met badmeubel aanwezig zijn. In de badkamer is vloerverwarming aanwezig. De kleurstelling van de badkamer is neutraal en het geheel is functioneel opgezet.

Zolderverdieping: vaste trap naar de zolderverdieping die momenteel als logeeruimte/ opslagruimte in gebruik is. Gezien de opzet zijn diverse invullingen van deze ruimte denkbaar. Aan de voorzijde van de zolder is de c.v.-ruimte aanwezig waar de Nefit HR combiketel uit 2010 is gesitueerd. U leest het al, ruimte en mogelijkheden voldoende en een ideale aanvulling op het geheel!

Tuin: De tuin is achterom te bereiken langs de garage en de oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Er is een houten tuinschuur en overdekt terras aanwezig en de tuin is praktisch aangelegd, biedt veel privacy en grenst aan de achterzijde aan een groenstrook met waterpartij. De voorzijde is net even van de straat af gelegen wat de vrije woonbeleving ten goede komt zeker in combinatie met de hele vrije woonbeleving met uitzicht over een waterpartij. Sinds 1981 is er een extra strook gemeentegrond in gebruik door de eigenaren waardoor er effectief ruim 500 m2 grond in gebruik is echter er wordt formeel 336 m2 grond verkocht.

Bijzonderheden: energielabel C; zeer compleet geheel; correct onderhouden; doorlopend gemoderniseerd; geschikt voor een breed publiek; op loopafstand van alle centrumvoorzieningen gelegen; loopafstand bushalte, openbaar zwembad en het park gelegen; Emmen, Coevorden en Klazienaveen op ca. 10/ 15 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen naar Zwolle/ Groningen en Duitsland middels de A37.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 319.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Nefit HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 139 m²
Perceeloppervlakte 336 m²
Inhoud 631 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 43 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en open ligging
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 146 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object