verkocht onder voorbehoud

Chopinlaan 76

Voorschoten

Omschrijving

In de woonwijk “Adegeest “ in Voorschoten ligt deze ruime ZES-KAMER eengezinswoning. Deze leuke doorzonwoning met maar liefst vijf slaapkamers is een ideale woning voor een (groot) gezin. Het huis heeft een heerlijke woonkamer met uitgebouwde keuken en fijne tuin. De woning is tussen de berging en de achterkamer uitgebouwd. Hierdoor is er meer ruimte ontstaan in de woonkamer. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en HR++ glas. Om de hoek ligt een groot grasveld met speeltoestellen waar uw kinderen kunnen ravotten. Deze woning verkeert in een goede staat van onderhoud. Een fijn gezinshuis op een top plekje met voldoende slaapkamers of werkkamers.

Scholen, winkels (bakker, slager, groenteman), zwembad, hockey, tennis en voetbalclub zijn allemaal op loopafstand. Rustige, kindvriendelijke en groene buurt.

Indeling: Voortuin met toegang naar de voordeur, entree, met trap naar boven, kast en toilet, toegang naar de woonkamer, gezellige woonkamer met openhaard en eethoek en openslaande deuren naar de tuin, keuken met eveneens een deur naar de tuin. In de tuin is een ruime berging aanwezig met daar achter nog een overkapping zodat fietsen of scooter droog kunnen staan. Er is een achterom aanwezig met een extra brede toegang voor motor of bakfiets

Eerste verdieping: Twee ruime slaapkamers, beide voorzien van inbouwkast, badkamer, met douche, dubbele wastafel en opstelplaats voor wasmachine en droger. Ruime toiletruimte.

Tweede verdieping: Drie slaapkamers, de twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een wastafel. Op de overloop bevindt zich een ruime bergkast/opslagruimte.

Bouwkundig rapport beschikbaar.

Vraagprijs: € 539.000, - k.K. | Oplevering: in overleg.



NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 539.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 4
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak samengesteld dak
Voorzieningen tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Remeha Tzerra Ace 39c CW5, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 138 m²
Perceeloppervlakte 159 m²
Inhoud 494 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 8 m²

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 40 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object