verkocht onder voorbehoud

Chopinlaan 71

Voorschoten

Omschrijving

Een “PARELTJE” in Voorschoten! Zo kan je deze fantastische hoekwoning wel noemen. Deze VIJF-KAMER hoekwoning heeft werkelijk alles wat je zoekt in een woning. Wij sommen het even voor u op: een zeer ruime woonkamer met uitbouw en daaraan vast een grote terrasoverkapping, grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas, een aangrenzende, vrijstaande (grote) garage met berging (voorzien van een nieuw dak in 2022), een heel gaaf tuinhuis (met elektra, CAI en internet), een eikenhouten vloer in de woonkamer en openhaard, vloerverwarming op de gehele begane grond, twee badkamers en veel licht in de woning door de zijramen en de ligging op het zuidwesten. Dit alles gelegen op een groot perceel (321m2) en prachtig vrij uitzicht aan de zijkant van de woning. En oh ja, heel veel privacy door de omheining rondom de woning. Werkelijk alles in de woning is netjes, goed onderhouden. Dit royale woonhuis is “helemaal af” en staat garant voor nog jaren woonplezier. Iets voor u misschien?

Om u nog meer te overtuigen (maar dat zal mogelijk niet nodig zijn); deze hoekwoning beschikt over elektrisch bedienbare screens en knikarmscherm op de begane grond en rolluiken op de 1ste en 2de etage. Daarnaast is de woning voorzien van airconditioning op alle slaapkamers, die tevens kan dienen als warmtepomp verwarming. Alle kamers zijn voorzien van bekabeld internet en CAI. Ideaal voor forensen: De woning ligt op 5 minuten fietsafstand van maar liefst twee NS stations (de Vink en Voorschoten) en op 150 meter van het doorgaande fietspad tussen Den Haag en Leiden.

Scholen, winkels (bakker, slager, groenteman), zwembad, hockey, tennis en voetbalclub zijn allemaal op loopafstand. Rustige, kindvriendelijke en groene buurt.

Uw droomwoning is te koop gekomen. Maak daarom snel een afspraak.

Indeling: riante voortuin, entree woning, vestibule met meterkast garderobe en toilet, hal met trap naar bovengelegen verdieping en deur naar de zeer riante UITGEBOUWDE woonkamer (met vloerverwarming en half open keuken uit 2006 met deur naar achtertuin, serreaanbouw aan de uitbouw met schuifdeuren naar de achtertuin (gelegen op het zuidwesten), fijne achtertuin met twee bijzonderheden: een deur naar een zeer riante garage / berging en deur naar super leuk, tuinhuis met verwarming en elektra.

1e verdieping: overloop, twee deuren naar twee riante slaapkamers, 3e deur naar een (iets kleiner) slaapkamer en een 4e deur naar een mooie badkamer. Trap naar bovengelegen verdieping.

2e verdieping: overloop, bergruimte op de overloop met nieuwe CV ketel (november 2021), 2e badkamer (met wasmachineopstelling), en prachtige grote zolderkamer met veel lichtinval en dakkapel over de gehele breedte.

Bergvliering

Een prachtige woning, wij noemen deze woning “een pareltje” waar je direct verliefd op wordt.

Vraagprijs: € 745.000, - K.K. | Oplevering: in overleg

Perceelopp: totaal is 321m2 volle eigendom! Dit is inclusief extra aangekochte strook van de gemeente.

Ouderdom- en asbestclausule zijn van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 745.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1960-1970
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, tv kabel en airconditioning

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2021, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 172 m²
Perceeloppervlakte 321 m²
Inhoud 656 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 30 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 135 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Garage vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object