€ 495.000,- k.k.

Carel Fabritiuslaan 37

Voorschoten

Omschrijving

Energiekosten worden steeds belangrijker. De huidige eigenaren betalen nu maandelijks een bedrag aan Gas en elektra: € 231,-. (met een energielabel C)

Komt hier (aan de overkant van de weg) jouw sloepje te liggen? Kijk eens naar deze UITGEBOUWDE VIJF-KAMER (nu in gebruik als vier kamer) woning. Die ligt zo leuk! Vanuit de woonkamer kijk je op (open) vaarwater. Het slootje waar deze woning aan ligt heet “De Molensloot”. Als er een plekje vrij komt kan je hier je eigen bootje neerleggen. Hoe gaaf is dat! Wij vertellen je tijdens een bezichtiging hier graag meer over.

Deze fijne woning is uitgebouwd en verkeert in een goede staat van onderhoud. Uiteraard kan je deze woning nog wat upgraden naar je eigen smaak maar de eigenaresse heeft deze woning met veel liefde bewoont en onderhouden. Wat deze woning (naast de ligging) ook interessant maakt zijn de in 2016 / 2017 geplaatste kunststof kozijnen. Er netjes en met goede isolatiewaardes. De woning beschikt ook over een elektrisch zonnescherm, een cv ketel (Remeha) die in 2018 nog vernieuwd is en een mooie badkamer uit 2012. Gewoon mooi, fijn en een prima woning! Echt iets voor u!

Indeling: voortuin, entree woning, hal met meterkast, trap naar bovengelegen verdieping en deur naar (uitgebouwde) woonkamer. Open keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur). deur naar fijne achtertuin met stenen berging en achterom.

1e verdieping: overloop, voorheen twee slaapkamers rechts (is nu 1 grote slaapkamer). deur naar voorkamer en deur naar badkamer. trap naar bovengelegen verdieping.

2e verdieping: overloop met cv-opstelling en wasmachineopstelling. Opening naar grote zolderkamer met dakkapel.

Vraagprijs € 495.000, - k.k. | Oplevering: In overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel combi-ketel van HR-107

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 123 m²
Perceeloppervlakte 163 m²
Inhoud 413 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 61 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object