€ 669.000,- k.k.

Burgemeester Van der Hoevenlaan 3

Voorschoten

Omschrijving

In één van de mooiste woonwijken van Voorschoten (“Nassauwijk / Voorsche Park”) ligt dit in de nieuwbouw UITGEBOUWDE VIJF-KAMER HERENHUIS. Deze zeer goed onderhouden en tevens zeer goed geïsoleerde tussenwoning is in 2011 gebouwd en verkeert nog in (bijna) nieuwstaat. De woonkamer is erg groot en de slaapkamers zijn lekker ruim. De huidige eigenaar heeft er in januari 2022 nog TWEE NIEUWE DAKKAPELLEN op gezet. Hierdoor is de zolderruimte erg ruim en licht geworden. De zolderruimte is nog vrij in te delen, op eenvoudige wijze kunnen twee ruime SLAAPKAMERS worden gecreëerd naast de bestaande wasruimte. Tevens kan in de ruime en lichte wasruimte nog eventueel een BADKAMER gecreëerd worden. Zo ontstaat er dus een zes KAMER woning, met vijf slaapkamers en twee badkamers. De achtertuin ligt grotendeels op het westen. Je kan dus ook in de avonduren in de zon zitten (de zon schijnt de hele dag in de achtertuin). U leest het al. Een woning waar u echt naar op zoek bent staat nu te koop.

Deze woning ligt in een bijzonder kindvriendelijke omgeving. Het station en het centrum van Voorschoten liggen op directe loopafstand. Een perfect ligging!

Voorsche Park
Je kan wel zeggen dat deze woning op één van de beste plekjes van Voorschoten ligt. In het “Voorsche Park” in Voorschoten, spelen groen en water de hoofdrol in de opzet van deze kindvriendelijke jonge wijk. Dit groen en water wordt gecombineerd met een speelse opzet van de woningen en erfgrenzen. Voor kinderen zijn een aantal speelvoorzieningen gerealiseerd en is de natuurlijke setting ideaal om naar hartenlust te spelen.

Indeling:
Begane grond: voortuin, voordeur, entree woning, hal, meterkast, modern toilet en trap naar de eerste verdieping. Deur naar de uitgebouwde woonkamer met open keuken. De Siematic keuken is o.a. voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, separate koelkast en vrieskast, combi-magnetron plus nog een extra magnetron, quooker. Deur naar achtertuin met houten berging en achterom.
1e verdieping: overloop, badkamer aan de voorzijde met ruime inloopdouche, deur naar slaapkamer aan de voorzijde en twee deuren naar twee slaapkamers aan de achterzijde. trap naar zolder etage.

2e etage: open zolderruimte (hier kunt u dus op zeer eenvoudige wijze twee slaapkamers creëren en deur naar wasruimte (eventueel kunt u hier een badkamer van maken).

Vraagprijs: € 669.000, - K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 669.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Bijzonderheden gestoffeerd
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 134 m²
Perceeloppervlakte 145 m²
Inhoud 475 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 65 m² en is gelegen op het noordwesten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object