Boven Westerdiep 193

Veendam

Omschrijving

Gewoon je spullen oppakken en verhuizen! Het is hier mogelijk!

Op een prima stand en ligging wordt aangeboden een geheel verbouwde verrassend ruime prachtige vrijstaande woning met grote garage, tuinhuisjes, loungehoek, erf en een besloten zonnige tuin. De kavelgrootte is maar liefst 443 m2.

De woning heeft de navolgende indeling: via de centrale hal is de heerlijke woonkeuken bereikbaar aan de voorzijde van de woning; de keuken is modern en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Tevens is vanuit de hal de sfeervolle woonkamer bereikbaar.

Op de begane grond bevinden zich tevens een achterhal met toilet en bijkeuken en een royale tuingerichte slaap- werkkamer, alsmede een grote provisiekelder. De begane grond is voorzien van vele inbouwbergkasten.

Via de bordestrap is de verdieping te bereiken; hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, alsmede een moderne badkamer met douchegelegenheid, 2e toilet en een vaste wastafel. De ouderslaapkamer is voorzien van airconditioning en geeft toegang tot het platte dak aan de achterzijde van de woning.

De tuin is leuk aangelegd en voorzien van een tuinhuis, een chalet met logeergelegenheid en een gezellige overdekte loungehoek. De garage is bereikbaar vanuit de achterhal en het overdekte terras. De oprit is royaal en geschikt voor zeker 3 auto's.

De woning is perfect onderhouden, kort geleden geheel en zorgvuldig verbouwd, goed geïsoleerd, voorzien van centrale verwarming, kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Tevens zijn 9 zonnepanelen geplaatst. De fraaie vloerafwerking, keramisch parket, in de diverse vertrekken is tijdloos en onderhoudsvriendelijk. Er zijn zelfs enkele fraaie glas-in-lood ramen aanwezig.

Er bestaat een mogelijkheid om geheel levensloopbestendig te wonen. De slaapkamer op de begane grond is groot circa 23 m2 en biedt een eenvoudige mogelijkheid tot het aanbrengen van een badkamer/ wasgelegenheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen nabij. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Veendam, loopafstand van een supermarkt en bakker. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg naar Groningen en Assen in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Kortom een bijzonder en uniek geheel, hetgeen zeker een bezichtiging waard is!

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 359.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 3
Woonlaag 56
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Plat dak
Isolatie 2018

Energie

Verwarming Centrale verwarming
C.V.-ketel eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 142 m²
Perceeloppervlakte 443 m²
Inhoud 513 m³
Bergruimte oppervlakte 14 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object