Botter 80

BARENDRECHT

Omschrijving

SFEERVOLLE EN GOED ONDERHOUDEN HOEKWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN HEERLIJKE VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN, RUSTIG GELEGEN IN DE GELIEFDE GROENE WIJK BUITENOORD OP EEN KAVEL VAN MAAR LIEFST 187 M2 EIGEN GROND.

DEZE WONING BESCHIKT OVER HOOGWAARDIGE KUNSTSTOF KOZIJNEN VOORZIEN VAN DUBBELE BEGLAZING EN OVER EEN SFEERVOLLE OPEN HAARD, HET IS DUS EEN ONDERHOUDSVRIENDEIJKE EN TEVENS ENERGIEZUINIGE WONING.

DE WIJK BUITENOORD IS EEN RUIM OPGEZETTE WIJK TEGEN HET CENTRUM VAN BARENDRECHT. ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER (NS-STATION) EN NATUUR- EN RECREATIEGEBIEDEN BEVINDEN ZICH OP KORTE AFSTAND.

Indeling begane grond:
Entree, hal met meterkast, garderobe, trapkast, toiletruimte met toilet en fonteintje en vaste trap naar de 1e verdieping. Ruime en lichte woonkamer met aan de voorzijde het ruime zitgedeelte bij de sfeervolle open haard, aan de achterzijde het eetgedeelte bij de open keuken in hoekopstelling en voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur. Vanuit de keuken een loopdeur naar de heerlijke achtertuin op het zuiden en westen, een stenen berging en een tuinpoort naar het achterom.

1e Verdieping;
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, badkamermeubel en 2e toilet.

2e Verdieping:
Voorzolder met Velux dakraam, opstelplaats Cv-ketel Vaillant HR-combi 2012 en aansluitingen wasmachine/droger, aansluitend een ruime 4e slaapkamer met aan de voorzijdezijde een dakkapel en aan de achterzijde een Velux dakraam.

Recent zijn de gevels geïsoleerd, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, kortom, een uitstekend onderhouden, onderhoudsvriendelijke en energiezuinige hoekwoning op een mooie locatie en op een ruime kavel grond. Aan de achterzijde van de woning een knikarm zonnescherm over de gehele breedte. En een heerlijke tuin, waar u de gehele dag kunt genieten van de zon en de schaduw. U kunt hier heerlijk wonen met alle voorzieningen om de hoek en voldoende parkeerplaatsen voor en naast de woning.

Heeft u interesse, bel ons gerust voor het maken van een afspraak.

Oplevering in overleg.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 395.000,- k.k. inclusief BTW
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1973
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering en tv kabel
Isolatie dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel en open haard

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 121 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 72 m² en is gelegen op het westen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object