Boomgaarden 16

Blokker

Omschrijving

Bent u op zoek naar een fijne, gedeeltelijk uitgebouwde tussenwoning welke is gelegen in een geliefde straat in Blokker? Dan is dit de woning voor u! Het betreft een keurige woning voorzien van separate stenen berging met overkapping, 4 ruime slaapkamers en zonnige achtertuin op het zuiden met achterom. De woning kent zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel. Op loopafstand van de woning vindt u diverse voorzieningen als een winkelcentrum en scholen. In de dichte nabijheid zijn uitvalswegen eenvoudig bereikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig direct voor de woning dan wel in de wijk. Binnen 5-7 fietsminuten bent u op NS station Kersenboogerd.

Begane grond
De entree geeft u toegang tot de hal met meterkast, garderobe, trapopgang, trapkast en het toilet. Het toilet is voorzien van een inbouwcloset + fonteintje en is geheel betegeld. Vanuit de hal bereikt u het woongedeelte. De straatgerichte en lichte woonkamer beschikt over dubbel openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het zuiden. Om de warmte uit de woning te houden is aan de achterzijde van de woning een zonnescherm aanwezig. In de aanbouw aan de aan de tuinkant treft u de keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 5 pits gasfornuis, oven, magnetron, afzuigkap, vriezer en een koelkast. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de fijne zonnige tuin.

1e verdieping
Op de 1e verdieping heeft u middels de overloop toegang tot een bergkast, drie slaapkamers en de badkamer. Een nette laminaatvloer is gelegd in alle slaapkamers. De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een inloopdouche, wastafel, ligbad en een radiator.

2e verdieping
Vanuit de voorzolder heeft u toegang tot een bergkast alsmede de cv ruimte met opstelling voor wasmachine en droger. Tevens geeft de voorzolder u toegang tot een ruime 4e slaapkamer met zowel aan de voor als achterzijde van de woning een dakkapel.

Tuin
De achtertuin gelegen op het zonnige zuiden is inclusief berging ca. 48m2 groot (7.9m diep x 6m breed) en is geheel bestraat en derhalve onderhoudsarm. De tuin is bereikbaar middels de dubbel openslaande deuren uit de woonkamer, via de keuken dan wel via een achterom. Achter in de tuin heeft u de beschikking over een stenen berging met aangebouwde overkapping voor de nodige wegzet.

Kortom
Bent u op zoek naar een instapklare, maximaal uitgebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers, veel woonmeters, zonnige tuin en welke is gelegen nabij diverse voorzieningen? Dan is deze woning zeker het bezichtigen waard! Heeft u interesse in deze woning neem dan z.s.m. contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 315.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 114 m²
Perceeloppervlakte 155 m²
Inhoud 411 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 48 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object