verkocht onder voorbehoud

Boendalestraat 22

Den Haag

Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

GOED VERZORGDE EN RUIME (94M2) EENGEZINSWONING MET DRIE SLAAPKAMERS, MODERNE BADKAMER, ZONNIGE VOOR-ÉN ACHTERTUIN EN TEVENS DAKTERRAS GELEGEN IN DE RUSTIGE BOENDALESTRAAT!

Indeling:
Via de voortuin komt u binnen in de hal met hier de meterkast en het toilet. Door de sfeervolle glas-in-lood- ramen in de voordeur wordt u bij binnenkomst omarmd door de kleurrijke lichtstralen. Als u doorloopt komt u in de ruime woonkamer met open keuken, eetkamer met openslaande deuren naar de tuin en de trap welke u brengt naar de 2E woonlaag.

De open keuken is voorzien van een houten aanrechtblad met natuursteenlook, in combinatie met de grijze frontjes zorgt dit voor een moderne uitstraling. De keuken is tevens voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder de oven en 6-pits gaskookplaat met daarboven de RVS-afzuigkap. Door de handige indeling van de keuken bevindt zich de opstelplaats voor de koelkast in de aanwezige nis waardoor deze netjes is weggewerkt.

In de aangrenzende eetkamer heeft u het ultieme buitengevoel door de dakramen en de openslaande deuren naar de tuin. De diepe tuin is gelegen op het noordoosten waar u in de zomer vrijwel de gehele dag heerlijk kunt vertoeven in het zonnetje. Aan ruimte geen gebrek! De tuin is namelijk maar liefst ca. 9.32m bij 5.04m hierdoor kunt u gemakkelijk al uw vrienden uitnodigen voor een gezellig BBQ.

2e woonlaag
Middels de trap komt u op de 2e woonlaag met hier twee ruime slaapkamers, vaste kast met opstelplaats voor wasmachine en droger, moderne badkamer en veel extra opbergruimte. De moderne badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met glazenwand, wastafelmeubel met bijpassende spiegel en toilet. Door de natuurstenen tegels en de bijpassende accenten is deze badkamer niet alleen modern maar ook erg sereen. Beide slaapkamers worden goed verlicht door de grote raampartijen en zo is de slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning ook nog eens voorzien van een grote inbouwkast.

3e woonlaag
Via de grijze wenteltrap komt u uit op de derde woonlaag met hier de derde slaapkamer. Deze slaapkamer is zeer ruim en geeft u naast een zee van opbergruimte ook nog eens toegang tot het terras met uitzicht over uw eigen achtertuin!

Kortom: Een superleuke, ruime en goed onderhouden gezinswoning met drie slaapkamers, veel opbergruimte en zowel een voor- als achtertuin. Absoluut een geweldige eengezinswoning waar we u graag voor uitnodigen om te bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1936;
• Erfpacht eeuwigdurend, canon bedraagt €91,58 halfjaarlijks excl. €15,50 beheerkosten;
• Circa 94 m2 woonoppervlakte;
• Energielabel D, geldig tot 16-02-2033;
• Drie ruime slaapkamers;
• Zonnige voor- en achtertuin;
• Achtertuin van maar liefst ca. 47m2;
• Terras op 3e woonlaag;
• Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
• 5 groepen + 1 aardlekschakelaar:
• Cv-ketel merk Remeha Avanta 28c, bouwjaar 2009;
• Zeer gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer, winkels en medische en cosmetische voorzieningen.
• Op loopafstand van het groene Zuiderpark;

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Getaxeerde waarde € 307.000,-;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting..




+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 300.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1936
Bouwperiode 1931 - 1944
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Keurmerken energie prestatie advies

Energie

Energielabel D
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Remeha Avanta 28c, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 94 m²
Perceeloppervlakte 108 m²
Inhoud 319 m³
Buitenruimte oppervlakte 71 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin achtertuin met een oppervlakte van 46 m² en is gelegen op het noord-oosten

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object