verkocht onder voorbehoud

Benschoplaan 5

Den Haag

Omschrijving

Op een centraal punt in de gezellige buurt Leyenburg ligt deze ruime 4 kamer parterre woning met grote zonnige achtertuin. De woonkamer is een traditionele woonkamer en suite met authentieke details zoals de glas in lood deuren. Hierdoor is aan de voorzijde een ruime zitkamer en aan de achterzijde een eetkamer met half open keuken gerealiseerd. Daarnaast heeft deze woning twee slaapkamers, badkamer, toilet en over de gehele breedte van het appartement een serre. Het geheel dient te worden opgeknapt
Via de entree bereiken we de woning en treffen we een tochtportaal aan. Daarachter ligt de gang met toilet en meterkast. Aan de voorzijde van de woning vinden we een ruime slaapkamer aan met aangrenzend een ruime vaste kast. De achterkamer is ruim en licht en ideaal in te richten als eetkamer door de connectie met de half open keuken. Tussen de slaapkamers is de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Aan de achterzijde van de woning vinden we de keuken. De achterkamer en de keuken geven toegang tot de aangebouwde serre. In de serre is een waskamer met de opstelling voor de wasmachine en droger. De royale woonkamer kijkt aan de voorzijde vrij weg over het groen aan de achterkant over de zeer ruime zonnige achtertuin met achterom en een berging. Het geheel verdient een grondiger opknapbeurt.
De tuin is gelegen op het noord-westen en heeft door zijn ideale ligging de gehele dag zon. Door zijn enorme afmeting is dit echt een pluspunt voor de woning!

- Woonoppervlakte 86 m²
- Aangebouwde serre.
- Bouwjaar 1952
- Eigen grond
- Verwarming en warm water middels combiketel.
- Actieve VvE.
- In verband met het bouwjaar van de woning zal ongeacht de kwaliteit van de woning in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen.
- Oplevering in overleg.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1952
Bouwperiode 1945 - 1959
Open portiek nee
Onderhoud binnen normaal
Onderhoud buiten uitstekend
Dak plat dak

Energie

Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel combi-ketel van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 86 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 2 m²
Bergruimte oppervlakte 6 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin achtertuin is gelegen op het noord-westen

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object