Beltmolen 32

BARENDRECHT

Omschrijving

MODERNE EENGEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN FIJNE TUIN OP HET ZUIDEN, GRENZEND AAN EEN BREDE SINGEL, OP EEN MOOIE LOCATIE IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WIJK MOLENVLIET. DE WONING IS GELEGEN AAN EEN VERKEERSLUW HOFJE, OP EEN PERCEEL VAN 124 M2 EIGEN GROND, EN BESCHIKT OVER EEN BERGING AAN DE VOORZIJDE.

DE WIJK MOLENVLIET IS EEN RUIM OPGEZETTE GROENE WIJK. ALLE VOORZIENINGEN ZOALS SCHOLEN, WINKELS, NATUUR- EN RECREATIEGEBIEDEN, HET OPENBAAR VERVOER (NS-STATION) EN HET GEZELLIGE CENTRUM VAN BARENDRECHT BEVINDEN ZICH OP ENKELE MINUTEN FIETSEN.

Indeling begane grond:

Entree, hal met meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping. Voorts een ruime woonkamer met aan de voorzijde een moderne open keuken in lichte kleurstelling met aangrenzend het eetgedeelte. Aan de achterzijde een ruim zitgedeelte met een loopdeur naar de heerlijke achtertuin op het zuiden met houten 2e berging, diverse zitjes en beplantingen en een trap naar de singel. De gehele begane grondvloer is uitgevoerd met onderhoudsvriendelijke lichte tegelvloer.

1e Verdieping:

Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, voorts 3 ruime slaapkamers (resp. ca 13 m2, 9 m2 en 8 m2) uitgevoerd met hoogwaardige vloerbedekking en een moderne badkamer met aansluitingen wasmachine/droger, inloopdouche, badkamermeubel en 2e toilet.

2e Verdieping:

Voorzolder met mogelijkheid aansluitingen wasmachine/droger, opstelplaats CV-ketel, voorts een ruime 4e slaapkamer met Velux dakraam. Op deze verdieping is door het verplaatsen van enige aansluitingen nog een 5e slaapkamer mogelijk.

De woning is rustig gelegen aan een verkeersluwe weg. Gebouwd in 1987 en uitstekend geïsoleerd, de woning beschikt over 5 zonnepanelen, verwarming middels warme lucht verwarming, is waar nodig voorzien van zonwering en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. De heerlijke achtertuin op het zuiden is ca. 5,4 meter breed en 11 meter diep, grenst aan een mooie singel en biedt veel privacy.

Nieuwsgierig geworden ? Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in deze woning.

Oplevering in overleg.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 327.500,- k.k. inclusief BTW
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1987
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Voorzieningen mechanische ventilatie, tv kabel en zonnepanelen
Isolatie dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie

Energie

Verwarming c.v.-ketel en hete lucht verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 109 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, aan water en in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 59 m² en is gelegen op het zuiden

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object