€ 325.000,- k.k.

Beetsstraat 153

Den Haag

Omschrijving

NIEUW IN DE VERKOOP!
De verkoop start met een LIVE VIDEO bezichtiging op donderdag 20 april om 15.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om de woning op basis van INDIVIDUELE afspraken te bezichtigen. Reageer via de website of bel voor een afspraak! KOM DUS NIET NAAR DE WONING ZONDER AFSPRAAK!

ENERGIEZUINIG (A-LABEL) LUXE 3-KAMER BENEDEN HOEKAPPARTEMENT (BJ. 2008) MET TERRAS OP HET ZUIDWESTEN, TWEE RUIME SLAAPKAMERS, MODERNE BADKAMER (2023), HALF OPEN KEUKEN MET INBOUWAPPARATUUR, BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN PARKEERGARAGE!

Spoorwijk is een wijk in Den Haag, gelegen ten zuidwesten van het centrum. De wijk heeft verschillende parken en groene gebieden, waaronder het nabij gelegen Julianapark. De wijk heeft ook goede verbindingen met het openbaar vervoer, met een treinstation en verschillende tram- en buslijnen die de wijk verbinden met het strand, centrum en Rijswijk. Ook de uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken, zo bent u binnen enkele minuten op de A4, A12 en A13.

Indeling:
Na het parkeren (op uw eigen parkeerplaats in de parkeergarage) loopt u binnen enkele stappen door naar de voordeur van deze moderne benedenwoning.

U komt binnen in de hal met hier twee vaste kasten waarin de meterkast en unit voor stadsverwarming zich bevinden. Als u doorloopt komt u in de ruime woon-/eetkamer waar u dankzij de hoekligging wordt omarmd door het daglicht dat via de vele raampartijen binnenvalt. Een strakke, moderne woonkamer met, net zoals de rest van de woning, voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en vloerkoeling! Stelt u zich voor dat u tijdens de warme zomermaanden thuiskomt in een aangenaam koel huis, zonder dat u extra energie hoeft te gebruiken om de lucht te koelen. En in de winter geniet u van een comfortabele warmte die zich door het hele huis verspreidt. Deze duurzame manier van verwarmen en koelen zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur in de ruimte, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat.

De landelijke keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits inductiekookplaat met daarboven de geïntegreerde afzuiging, een combi-oven van het merk Bosch en de koel-/vrieskast. Door de praktische indeling van de keuken heeft u niet alleen voldoende opbergruimte maar is er ook genoeg werkruimte. Het fijne terras is bereikbaar via schuifdeuren vanuit zowel de woonkamer als de keuken, waar u heerlijk de dag kunt opstarten met een kop koffie en geniet van de ochtendzon.

De lange gang geeft u verder toegang tot het moderne toilet (gerenoveerd in 2021/2022), een vaste opbergkast en de tweede, zeer ruime vaste kast voorzien van de opstelplaats voor de wasmachine.

Aan het einde van de gang komt u in de hal met de twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn door de hoekligging van het appartement voorzien van vele raampartijen waardoor er ook in de slaapkamers veel daglicht naar binnen schijnt. De naastgelegen badkamer is in 2023 volledig gerenoveerd. Mooi betegeld met sfeervolle marmerlook tegels. en verder voorzien van wastafelmeubel met bijpassende spiegel en een ruime douche welke wordt afgeschermd doormiddel van aan glazen wand.

De gehele woning is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem dat zorgt voor een goede luchtcirculatie. Naast dat het appartement van alle luxe is voorzien beschikt dit appartement tevens over een eigen berging en een afgesloten privé parkeerplaats in de nabij gelegen parkeergarage.

Kortom: Bent u op zoek naar een instapklaar appartement welke niet alleen energiezuinig is door het A-label maar ook voorzien is van alle gemakken, twee slaapkamers, afgesloten berging en een eigen parkeerplaats? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 2008;
• Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein;
• Erfpacht, canon eeuwigdurend afgekocht;
• Circa 91,8 m2 woonoppervlakte;
• Energiezuinig label A, geldig tot 01-06-2028;
• Landelijke half open keuken met diverse inbouwapparatuur;
• Badkamer gerenoveerd 2023,;
• Toilet gerenoveerd 2021/2022;
• Gehele woning voorzien van vloerverwarming met vloerkoeling;
• Mechanisch ventilatiesysteem in gehele woning;
• Twee schuifpuien naar het ruime terras van ca. 11m2 gelegen op het zuidwesten;
• Afgesloten berging;
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar;
• Stadsverwarming;
• Actieve VvE 29/200ste aandeel, bijdrage € 82,47,- per maand, reserve per 01-01-2023: € 30.110,60.-;
• VvE Garage: 26/10.023e aandeel, bijdrage € 40,34,- per maand reserve parkeerplaatsen en garage € 16.881,87;
• Gunstig gelegen t.o.v. diverse winkels, het openbaar vervoer en uitvalswegen;
• Parkeren van 18.00 - 24.00 uur, bewonersvergunning €90,- per jaar en bezoekersvergunning €30,95 per jaar;

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2008
Bouwperiode 2001 - 2010
Open portiek nee
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten goed
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dubbel glas

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 91 m²
Perceeloppervlakte 181 m²
Inhoud 307 m³
Bergruimte oppervlakte 18 m²
Buitenruimte oppervlakte 10 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Garage parkeerplaats
Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object