verkocht onder voorbehoud

Anna Bijnsstraat 25

Terneuzen

Omschrijving

Het project AnnaBijns bestaat uit 43 ruime en moderne appartementen. De 43 appartementen zijn gesitueerd aan de Axelsestraat - Anna Bijnsstraat in de wijk Triniteit, dichtbij alle voorzieningen. De ligging van AnnaBijns is gezellig en rustig maar toch centraal!

De appartementen variëren van 61m2 tot 100m2 en zijn voorzien van een buitenruimte en berging in het appartement. Op het achterterrein is er een ruime parkeergelegenheid en een algemene fietsenstalling.
Er is een breed pakket aan geïndiceerde en niet-geïndiceerde zorg en hulp beschikbaar. De appartementen in AnnaBijns zijn zelfstandige wooneenheden maar men kan gebruik maken van de diverse zorgpakketten.

Indeling
Dit type E appartement is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, heeft een gebruiksoppervlakte van 63 m2 en een zonnig balkon met een oppervlakte van 4,5 m2 waar je heerlijk kan genieten van de ochtend zon. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer en de mogelijkheid tot een tweede slaapkamer, een ruime berging en badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Dit alles is geheel op jouw woonwensen af te stemmen en dat maakt het wonen in de Anna Bijns zo fijn!

Inclusief parkeerplaats.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 249.950,- v.o.n. inclusief BTW
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Bouwvorm nieuwbouw
Bouwperiode 2011-
Open portiek nee

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 63 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object