verkocht onder voorbehoud

Anerveenseweg 6

Ane

Omschrijving

Wauw, hoe gaaf!
Al die mogelijkheden!

Welkom bij dit prachtige woonhuis aan de Anerveenseweg 6 in het gezellige buurtschap Ane. Met zijn vrijstaande ligging en lange oprit straalt deze woning direct klasse uit. Dit ruim bemeten huis biedt talloze mogelijkheden en staat op een al even royale kavel van ca. 2.578 m². Een echt droomhuis voor degenen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid en tal van mogelijkheden.

Veelzijdig woonhuis met volop mogelijkheden.

Dit veelzijdige woonhuis biedt eindeloos veel potentieel. Dankzij het bijgebouw, dat in het jaar 2000 is gebouwd, heb je de mogelijkheid om deze ruimte naar eigen wens in te richten. Of je nu op zoek bent naar een kantoorruimte, praktijkruimte en/of zelfs een sportruimte, hier vind je de flexibiliteit die je nodig hebt. Ideaal dus voor degenen onder ons met een eigen bedrijf of ondernemersambities.

Een tuin om van te genieten
Het bijgebouw mag dan wel indrukwekkend zijn, maar de tuin van dit woonhuis is al net zo prachtig. Er zijn verschillende terrassen gecreëerd, zodat je op elk gewenst moment kunt genieten van de zon of juist de schaduw. Een ideale plek om gezellig samen te komen met vrienden en familie of om gewoon even tot rust te komen na een drukke werkdag. Maar dit ruim bemeten perceel biedt bijvoorbeeld ook ruimte om enig kleinvee te houden.

Ongekende ruimte en vrijheid
Het woonhuis zelf is ruim bemeten en biedt volop mogelijkheden. Met diverse kamers en meerdere verdiepingen kun je hier naar hartenlust je eigen stempel op drukken. De grote ramen zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar bieden ook een zicht op de Anerveenseweg.

Ideale locatie
Naast de vele mogelijkheden die dit woonhuis biedt, is ook de ligging ideaal te noemen. Ane is een gezellig dorpje met een gemoedelijke sfeer. Op korte afstand vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten in de grotere plaats Gramsbergen. Daarnaast ben je in no-time op de snelweg, waardoor je binnen mum van tijd in omliggende steden als Hardenberg, Zwolle of Coevorden bent.

Conclusie
Dit woonhuis aan de Anerveenseweg 6 in Ane is een absolute parel met kansen! Kandidaat-kopers met een eigen bedrijf, praktijkruimte, kantoor aan huis en/of gewoon diegene die een eigen barretje, sportruimte en grotere schuur willen.

Met zijn veelzijdige indeling, ruime bijgebouw en grote kavel biedt dit huis volop mogelijkheden om je eigen stempel op te drukken. Tel daarbij de ruim bemeten tuin en ideale locatie op en je hebt hier een droomhuis dat je niet mag missen. Wacht dus niet langer, kom snel kijken en laat je verrassen door alles wat dit huis te bieden heeft. Je zult er geen spijt van krijgen!

De indeling van dit veelzijdige, vrijstaande woning is als volgt:
Middels entree betreedt men de hal met toilet met fonteintje, meterkast en badkamer v.v. inloopdouche, wandmeubel en dubbele wastafel.

De hal geeft eveneens toegang tot o.a. eerste slaapkamer en straatgerichte woonkamer. Aan de achterzijde zijn o.a. de woonkeuken met verschillende inbouwapparatuur, schuifpui, tweede slaapkamer cq. kantoorruimte, bijkeuken met inbouwkast en wasruimte met wasmachine aansluitingen.
De keuken is voorzien van koel-vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en keramische kookplaat met afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop, separaat toilet met wastafel, stookruimte (Intergas HR, 2011) en vier slaapkamers.
De verschillende slaapkamers zijn voorzien van o.a. knieschotten en vaste kasten. De overgang naar nieuwe uitgebouwde gedeelte is eveneens voorzien van veel bergruimte/inbouwkasten.

Bijgebouw:
Riant bijgebouw, welke voor meerdere doeleinden geschikt is. Door middel van een entree betreedt men de centrale hal, welke toegang geven tot o.a. de garageruimte met elektrische roldeur en de ruimte die nu in gebruik is als prive-barruimte met o.a. toegang tot trapkast alsmede kleine keukenruimte grenzend aan de bar.

Middels vaste trap bereikt men de..

Eerste verdieping:
Overloop en twee royale ruimtes met daglichttoetreding en ventilatie.

Buitenom:
Op een ruim bemeten perceel bevinden buiten de woning en het riante bijgebouw ook een prachtig, aangelegde achtertuin met speelweide, verschillende terrassen, overkapping/veranda en schuur.

Men heeft eveneens een waterbron geslagen in de achtertuin.
Deze achtertuin en overige opstallen zijn te bereiken middels een sierlijke oprit.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1965 (oorspronkelijke woning);
- Bouwjaar 1990 (achterste gedeelte van de woning, uitbouw);
- Bouwjaar 2000 (bijgebouw (kantoor-, praktijk-, werk- en/of hobbyruimte));
- C.v. installatie: Intergas HR, 2011;
- Schilderwerk 2018;
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1965
Bouwperiode 1960 - 1970
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dakisolatie, spouwmuur, gedeeltelijk debbel glas

Energie

Energielabel D
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Intergas HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 332 m²
Perceeloppervlakte 2.578 m²
Inhoud 1.269 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 67 m²
Bergruimte oppervlakte 112 m²

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6

Buitenruimte

Tuin tuin rondom

Bergruimte

Garage vrijstand steen
Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object