Albert van Damstraat 52

Zwaag

Omschrijving

Een uitgebouwde woning met een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, welke tevens over TWEE badkamers beschikt. Van de begane grond tot de 2e verdieping is alles strak afgewerkt. Bent u dan ook op zoek naar een geheel instapklare tussenwoning in één van de meest geliefde woonwijken van Zwaag? Dan bent u bij deze fijne tussenwoning aan de Albert van Damstraat op het juiste adres! Een fijne uitgebouwde woonkamer met diepe achtertuin, vier slaapkamers, waarvan zich er één op de 2e verdieping bevindt met eigen badkamer en de nette afwerking maken dit een heerlijk woning. De woning is gelegen op een steenworp afstand van een basisschool, het wijkwinkelcentrum De Hollandse Cirkel en speeltuin. Tevens is er een prima aansluiting naar de A7.

Begane grond
De entree geeft u toegang tot de hal met meterkast, toilet, garderobe en trapopgang. Het toilet beschikt over een wandcloset + fonteinbakje en is halfhoog betegeld. Via de hal bereikt u het woongedeelte met een straatgerichte keuken en tuingerichte uitgebouwde woonkamer. De straatgerichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een inductiekookplaat, combimagnetron, koel/vries combinatie en een vaatwasser. Halverwege de woonkamer treft u een trapkast voor de nodige wegzet. De fijne woonkamer is voorzien van dubbel openslaande deuren naar de tuin en betreft echt een heerlijk lichte ruimte. De woonkamer en keuken zijn strak afgewerkt met gestuukte wanden en is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping
Middels de vaste trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Op deze verdieping treft u drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en een inbouwcloset. Net als op de begane grond, zijn alle wanden strak gestuukt. De verdieping beschikt over een keurige laminaatvloer, welke is doorgetrokken in alle slaapkamers.

2e verdieping
Het houdt niet op, ook deze verdieping is helemaal hoogwaardig afgewerkt en beschikt over een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Via de overloop heeft u toegang tot een waskamer (met opstelling technische installaties), kantoorkamer en een ruime vierde slaapkamer met eigen badkamer. Deze luxe badkamer is in 2020 gerealiseerd en beschikt over vloerverwarming, een ligbad, inbouwtoilet, wastafelmeubel en een ruime inloopdouche. Via een vlizotrap op de overloop heeft u tevens toegang tot een ruime bergzolder.

Tuin
De diepe achtertuin gelegen op het oosten is ca 70m2 groot (5m breed x 14m diep) en beschikt over diverse terrassen. Aan de achterzijde van de tuin heeft u de beschikking over een houten berging (ca 6m2). De tuin is tevens middels een achterom bereikbaar. Door de diepte van de tuin kunt u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds 19:00 uur van de zon genieten.

Kortom
Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte, instapklare tussenwoning? Dan is deze woning zeker het bezichtigen waard! Heeft u interesse in deze woning en wilt u deze graag een keer bezichtigen? Dan nodigen wij u graag uit om de woning vrijblijvend te bezichtigen. U kunt een afspraak maken via Funda, onze website of door contact op te nemen met Optima Makelaardij.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 121 m²
Perceeloppervlakte 143 m²
Inhoud 438 m³

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 70 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object