verkocht onder voorbehoud

Albastdijk 79

Roosendaal

Omschrijving

Wow, wat een topper! Deze moderne instapklare hoekwoning in de wijk Kortendijk is beschikbaar! Deze woning heeft het allemaal: een ruime woonkamer, een moderne keuken, drie slaapkamers, een nette badkamer, een overkapping en 8 zonnepanelen. Gaat jouw hartje hier sneller van kloppen? Plan dan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Parkeer je auto aan de straat en loop door de strak aangelegde voortuin mee naar binnen. Welkom in de hal! in de hal vindt je de meterkast en is er genoeg ruimte voor de garderobe. Laten we verder kijken in de woonkamer.

Wonen & koken
De woonkamer is voorzien van een nette pvc-vloer en grote raampartijen, hierdoor schijnt er altijd genoeg daglicht naar binnen. In de woonkamer kan je gemakkelijk een heerlijke zithoek creƫren en daarnaast is er genoeg plek voor een grote eettafel. Nodig je vrienden maar alvast uit voor een gezellig borrelavondje! Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken. De keuken is voorzien van veel ramen wat voor een frisse indruk zorgt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven, een oven, een Quooker en een 6-pits gasfornuis. De gehele woonkamer en keuken is voorzien van vloerverwarming, ideaal tijdens de koude wintermaanden. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot de gang. Hier bevinden zich het toilet, de trap naar de eerste verdieping en een berging. In de berging vindt je de aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens bevindt zich hier ook een extra zolder(tje), ideaal voor het opbergen van al je spullen!

Slapen, dromen & douchen
Via de vaste trap komen we aan op de overloop. Vanuit hier heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is ruim van formaat en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van jouw kingsize bed. De andere slaapkamers zijn wat kleiner van formaat maar lenen zich daardoor perfect als kinderkamer of kantoor. De moderne badkamer is voorzien van een heerlijke inloopdouche en een wastafel. Vanaf de overloop heb je toegang tot een tweede zolder, die bereikbaar is via een vlizotrap. Aan ruimte dus geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande deuren in de keuken, de berging of de achterom heb je toegang tot de tuin. Heerlijk met een bak koffie van de ochtendzon genieten kan hier zeker! Achterin de tuin bevindt zich een berging wat ideaal is voor het stallen van fietsen of je tuingereedschap. Aan de berging zit een overkapping waar je bijvoorbeeld een lounge bank kan zetten om 's zomers lekker van de zon te genieten.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 97 m2 * Bouwjaar 1975 * Ruime woon- en eetkamer * Moderne keuken * 3 Slaapkamers * Nette badkamer * Overkapping * 8 Zonnepanelen * Vloerverwarming * Kindvriendelijke wijk Kortendijk * Elektrisch zonnescreen aan de voorkant * Boven elektrische rolluiken en horren * Onderhoudsvriendelijk *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 310.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Nefit Trentline, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 97 m²
Perceeloppervlakte 140 m²
Inhoud 363 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 6 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object