€ 589.000,- k.k.

Acacialaan 6A

Doetinchem

Omschrijving

Op zoek naar een woning met veel inhoud, 6 slaapkamers en 2 badkamers? Deze prachtige, goed onderhouden vrijstaande villa met veranda en garage in de graag bewoonde wijk De Vijverberg staat te koop. Een riante en zonnige achtertuin met veel privacy, meerdere terrassen en ruime oprit voor 2 auto's zijn zomaar een aantal kenmerken van deze fantastische woning.
We nemen u snel mee voor een rondleiding door deze woning.

Vanaf de oprit, waar zeker plaats is voor het parkeren van twee auto's komen we bij de entree van de woning. De royale hal met veel lichtinval door de hoge raampartij en mooie vide, geeft meteen al bij binnenkomst een super uitstraling. In de hal bevinden zich de vernieuwde meterkast en toiletruimte met fontein. Via een mooie industriële deur bereiken we de woonkamer. De achterzijde van de woning is voorzien van een schuifpui naar de prachtige veranda, waar je heerlijk kunt relaxen op een zonnige dag. Vanuit de woonkamer komen we in de moderne keuken. De keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, spoeleiland met vaatwasser en gootsteen. Aan de andere zijde van de keuken bevinden zich de koelkast met vriezer, combi-magnetron en combi-oven, beide met handige zelfreinigende functie. Aan de lange zijde is er veel kastruimte en de bevindt zich de Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Vanuit de doorgang van de keuken naar de kamer is tevens de handige inpandige garage bereikbaar. De garage is voorzien van verwarming, een keukenblok met aparte wasbak en een opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Vanuit de ruime trapopgang bereiken we de vide gelegen op de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over 4 kamers, een badkamer en apart toilet. Twee van de kamers zijn momenteel in gebruik als kantoor en walk-in-closet. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met toegang tot het nog eventueel te realiseren dakterras op het dak van de veranda. Naast deze kamer is de badkamer gelegen, die voorzien is van een wastafelmeubel en een ruime inloopdouche. Het separaat toilet is bereikbaar vanaf de overloop. Daarnaast beschikt deze verdieping nog over een royale slaapkamer met dakkapel.

Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Deze verdieping geeft nog eens extra veel woonruimte aan deze woning. Vanaf voorzolder die nu in gebruik is als game-room bereiken we de de stookruimte, waar de Atag HR CV ketel uit 2016 is geplaatst met nog eens extra bergruimte. De gameroom kan ook als slaapkamer dienst doen. Daarnaast bevindt zich nog een volwaardige slaapkamer met eigen badkamer voorzien van wastafel, 3e toilet en ligbad maken deze woning compleet met in totaal 5 tot 6 slaapkamers. Op deze verdieping zijn 3 dakramen aanwezig voor veel lichtinval en een airco unit aanwezig.

Deze in 1974 gebouwde woning is door de jaren heen gemoderniseerd en goed onderhouden. Met een inhoud van 727 m3 en een ruim perceel 618m2 gelegen op het Zuid-Westen heerlijk rustig gelegen en in de middag altijd zon. De verzorgde achtertuin met een heerlijk veranda, terrassen en een houten schuurtje, biedt volop privacy.

De woning is gelegen nabij het bosgebied de Koekendaal en natuurgebied de Zumpe. Het gezellige stadcentrum van Doetinchem, Graafschapstadion, schouwburg, scholen, winkels, openbaar vervoer en diverse sportvoorzieningen bevinden zich op korte afstand. Kortom een heerlijke plek om te wonen aan de Acacialaan 6A in de geliefde woonwijk De Vijverberg.


Kenmerken:
- Woonoppervlakte 170 m2;
- Overig inpandige ruimte 36 m2 (garage);
- Externe bergruimte 7 m2 (houten schuur);
- Buitenruimte 23 m2 (veranda);
- Inhoud 727 m3;
- Dubbelglas, zinken dakgoot en zinken regenpijpen 2019;
- Nieuwe dakkapel en schilderwerk 2019;
- Moderne keuken met spoeleiland uit 2017;
- Energielabel C en daarna, in 2017, zijn de buitenmuren na geïsoleerd;
- CV Ketel Atag HR uit 2016;
- Airco op zolder.


Enthousiast geworden van deze prachtige vrijstaande woning. Altijd al willen wonen in deze gewilde groene omgeving met alle voorzieningen dichtbij. Bel of mail ons dan of reageer via de Funda button. We plannen graag een individuele bezichtiging in.

Aanvaarding: in overleg
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 589.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis villa
Type woonhuis vrijstaande woning
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1974

Energie

Energielabel C

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 170 m²
Perceeloppervlakte 618 m²
Inhoud 727 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 36 m²
Bergruimte oppervlakte 7 m²

Indeling

Aantal kamers 7

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object