Easy Nuts neemt onafhankelijke woningwebsite Roxxle over

Rotterdam, 15 februari 2023 – Onafhankelijk woningplatform Roxxle is overgenomen door Easy Nuts van de curator. Het eerlijke en kosteloze alternatief voor Funda beschermt en bevordert het werk van de makelaar. Het woningplatform is verder uitgebreid met diensten die de makelaar ten goede komen en lanceert vandaag. 

 

“We hebben Roxxle overgenomen, omdat we geloven in het platform en de visie erachter”, zegt Jeffrey Stoffels, eigenaar van Easy Nuts. “Roxxle staat voor de makelaar. Op Roxxle is en blijft de makelaar de regisseur van de verhuisbeweging.” 

 

Makelaar staat centraal 

In tegenstelling tot Funda is het voor alle makelaren kosteloos toegankelijk, krijgt geen enkel aanbod of makelaar voorrang en verdienen de makelaars aan de diensten die op het platform worden aangeboden aan de klant. 

 

“Woningen plaatsen op de website is en blijft kosteloos. Geen enkele woning krijgt voorrang, doordat het woningaanbod simpelweg op alfabetische volgorde wordt weergegeven,” legt Stoffels uit. Daarnaast biedt het platform biedt de makelaar een extra verdienmodel. Stoffels: “De makelaars ontvangen een beloning voor het afsluiten van verzekeringen, nutsvoorzieningen, mobiele telefonie en internet.”

 

Nieuwe functies ten goede van de makelaar

Voor de herlancering op 15 februari zijn verscheidene nieuwe functies toegevoegd aan het platform. Waaronder dus de koppeling met Easy Nuts, het bedrijf van Stoffels wat diensten in en rond het huis regelt bij de verhuizing. “Een groot voordeel, juist ook voor de makelaar”, volgens Stoffels. Zeker met de krapte op de woningmarkt. “Alle diensten die een nieuwe bewoner bij het kopen van een nieuwe woning nodig heeft, bieden we geautomatiseerd aan. De makelaar hoeft er nagenoeg niets aan te doen en ontvangt een kickback-fee voor het afsluiten ervan.” 

 

Ook heeft iedere makelaar een eigen landingspage, waarop ze zichzelf kunnen promoten. 

Is er een geautomatiseerd reviewsysteem toegevoegd om jezelf als makelaar te promoten en een biedingssysteem, zodat de woningzoeker online op de woning kan bieden. 

 

Toekomst

“We werken toe naar een systeem wat vergelijkbaar is met Spotify. In de basis is het gratis, in dit geval het woningaanbod, en je betaalt voor de meerwaarde van bepaalde diensten.” Zo kunnen makelaars in de toekomst leads genereren via het platform. En kunnen er nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden aangeboden worden op Roxxle. 

 

Easy Nuts neemt onafhankelijke woningwebsite Roxxle over