Melvin Bloemendal Real Estate Agent

Melvin Bloemendal Real Estate Agent

Harmelen

Over ons

Welkom bij MelvinBloemendal. com, uw betrouwbare partner in vastgoedbeheer en -advies in de regio Utrecht en Rotterdam. Onze een-op-een service maakt het verschil op de woningmarkt.

Verhuren aan expats

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het verhuren van uw woning aan expats in de regio Utrecht en Rotterdam? Dan bent u bij MelvinBloemendal.com aan het juiste adres. Onze specialisatie in het verhuren aan expats, in combinatie met ons uitgebreide netwerk, stelt ons in staat om de juiste huurder voor uw woning te vinden. Met onze persoonlijke en een-op-een service begeleiden wij u bij elke stap van het verhuurproces, van de screening van potentiële huurders tot het opstellen van het huurcontract.

Aanhuren voor expats

Bent u een expat op zoek naar een huurwoning in de regio Utrecht of Rotterdam? MelvinBloemendal. com is uw betrouwbare partner voor het aanhuren van uw ideale woning. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van verhuurders en kennen de regio als geen ander. Met onze deskundige begeleiding en een-op-een service helpen wij u bij het vinden van de juiste woning die voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Helpen bij het aankopen van een woning

Wilt u een woning kopen in de regio Utrecht of Rotterdam? MelvinBloemendal.com staat voor u klaar met deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij elke stap van het proces. Met onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en ons netwerk van professionele partners kunnen wij u helpen bij het vinden van uw droomwoning en het onderhandelen over de beste prijs en voorwaarden. Onze een-op-een service is ontworpen om aan uw specifieke behoeften als expat te voldoen en om het aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze deskundigheid en jarenlange ervaring in de vastgoedsector stellen ons in staat om u te voorzien van het beste advies en de beste service. Bij MelvinBloemendal.com streven we naar optimale klanttevredenheid en bieden wij onze klanten de laagste courtage en de beste service.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw vastgoedbehoeften.

Contactgegevens

Berkenlaan 11
3481 XM Harmelen
T:+31651876899
E:info@melvinbloemendal.com
W: nl.melvinbloemendal.com/

Specialismen

  • Verkoop
  • Verhuur
  • Aankoop
  • Aanhuur

Bereken de meerwaarde van een makelaar

Waarde
van de woning

€ 100.000,- € 2.500.000,-

Meerwaarde
makelaar

€ 0,-

De meerwaarde van de makelaar betreft een indicatie van de meeropbrengst van uw woning en is gebaseerd op belangrijke voordelen die makelaars bieden. Betere prijsonderhandelingen, snellere verkoop, marktkennis en een regionaal kopersbestand.

Telefonische bereikbaarheid

Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00

Neem contact op met Melvin Bloemendal Real Estate Agent