Kooitje Makelaarsdiensten

Kooitje Makelaarsdiensten

KATWIJK

Over ons

Kooitje?
‘Kooitje’, een bijzondere naam voor een makelaarskantoor? Nee hoor! Het is – niet meer en niet minder – de achternaam van Ronald, onze oprichter. In 2006 ging hij van start. En met succes. Want, we groeiden in de loop der jaren lekker door. Inmiddels werken we met een leuk team van 3 enthousiaste woningspecialisten.

Eerst even kennismaken?

Plezier

Makelaars doen eigenlijk allemaal hetzelfde werk. Over anderen kunnen we hier niet spreken. Wél over onszelf! Wat wíj belangrijk vinden is dat de klant zich thuis voelt. Plezier in ons werk én passie voor het vak zijn daarvoor de belangrijkste voorwaarden. Dat hebben we en dat merk je. Voor alles wat we doen, nemen we de tijd. Verkoper, koper of adviesvrager…, we gaan de relatie aan. Gewoon omdat we willen weten wat er speelt. Dus vragen we soms nét even langer door. Want ieder heeft zijn eigen verhaal. Resultaat: een goede, eerlijke, exacte, optimale dienstverlening en vaak ook onverwachte oplossingen. Voeg daarbij dat we korte lijnen fijn vinden, de regionale markt op ons duimpje kennen, altijd duidelijkheid bieden en nog veel meer…, dan zou Kooitje best wel eens de juiste keuze kunnen zijn.

Genoeg over onszelf. Het hoofdmenu wijst de weg naar al onze diensten. Bel ons, mail ons of kom langs. We gaan er graag voor zitten.

Contactgegevens

Groote Steeg 1A
2223 EL KATWIJK
T:071-3015748
E:info@kooitjemakelaarsdiensten.nl
W: www.kooitje.nl

Specialismen

  • Verkoopbemiddeling
  • Aankoopbemiddeling
  • Taxaties/bouwkundige keuring
  • Waardebepaling
  • Prijsonderhandeling
  • Begeleiding bij notaris

Bereken de meerwaarde van een makelaar

Waarde
van de woning

€ 100.000,- € 2.500.000,-

Meerwaarde
makelaar

€ 0,-

De meerwaarde van de makelaar betreft een indicatie van de meeropbrengst van uw woning en is gebaseerd op belangrijke voordelen die makelaars bieden. Betere prijsonderhandelingen, snellere verkoop, marktkennis en een regionaal kopersbestand.

Telefonische bereikbaarheid

Maandag
09:00 - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 - 17:30 uur
Woensdag
09:00 - 17:30 uur
Donderdag
09:00 - 17:30 uur
Vrijdag
09:00 - 17:30 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
gesloten

Aangesloten bij

Neem contact op met Kooitje Makelaarsdiensten