DIRK Makelaars Taxateurs BV
Zet jij
binnenkort je woning
te koop?
Klik dan hier

DIRK Makelaars Taxateurs BV

Zeist

  • Verkoopbemiddeling
  • Aankoopbemiddeling
  • Taxaties/bouwkundige keuring
  • Waardebepaling
  • Prijsonderhandeling
  • Begeleiding bij notaris

Over ons

EEN VERTROUWD PUNT VOOR MAKELEN IN DE RUIME REGIO.

AAN WELKE MAKELAAR GEEFT U UW HUISSLEUTEL?

De sleutel van uw huis draagt u niet zomaar over. U bent op zoek naar een makelaar waar u een klik mee heeft en die u vertrouwt. Een makelaar die weet waar hij het over heeft, goed bereikbaar is, bekend is in de regio en die alles tot in de puntjes voor u regelt. Een NVM makelaar die de beste prijs voor uw dure bezit behaalt. Bij DIRK Makelaars bent u aan het juiste adres. Wij nemen alle zorgen bij u weg op zowel juridisch als administratief gebied. Uw woning wordt op de beste manier gepresenteerd op Funda en alle mogelijke sociale media. Daarnaast maken wij gebruik van onze brede netwerkkring. Voor een gratis waardebepaling en kennismaking komen wij graag vrijblijvend bij u langs maar u bent uiteraard ook van harte welkom op ons gezellige kantoor aan het Walkartpark.

We zijn gevestigd in Zeist en al meer dan 25 jaar woonachtig in Driebergen-Rijsenburg. Tevens zijn we de trotse sponsor van: FC Jonathan, FC Driebergen en Hoenderdaal Health Center in Driebergen.

HULP NODIG BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING? VOOR ONS GEEN PUNT.

U wilt bijgestaan worden door iemand met kennis van zaken. Die rekening houdt met de gevoelens die spelen, to the point is en een scherpe prijs voor u bedingt. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de makelaardij in de regio en toch een vernieuwende kijk op de woningmarkt begeleiden wij kopers bij deze belangrijke beslissing. DIRK Makelaars biedt u een aankoopbegeleiding vanaf € 1.250,--

GEVALIDEERDE TAXATIE NODIG? WIJ ZIJN HIERIN GESPECIALISEERD.

Kijk op onze website: www.uwhuistaxateur.nl of www.dirktaxateurs.nl

U heeft bij ons al een taxatierapport vanaf € 395,-- inclusief BTW. Heeft u een gevalideerd (NWWI, Taxateursunie, NHG) taxatierapport nodig dan komen de validatiekosten daar nog bij.

Wij taxeren onder andere in:

Achttienhoven, Amerongen, Amersfoort, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten, Bussum, Cothen, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst, ’t Goy, ’s-Graveland, Groenekan, Haarzuilens, Harmelen, Hilversum, Hoevelaken, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Kockengen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Langbroek, Laren, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Lopik, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Montfoort, Nieuwegein, Nieuwersluis, Nijkerk, Nijkerkerveen, Odijk, Oud Zuilen, Renswoude, Schalkwijk, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Tienhoven, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vleuten, Vreeland, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Zeist.

Op www.dirkmakelaars.nl www.dirktaxateurs.nl www.uwhuistaxateur.nl en www.boontaxateurs.nl kunt U voor voordelige NVM taxaties van woningen en appartementen terecht. Hier treft U aan de werkwijze, ons werkgebied en onze aantrekkelijke tarieven.

Ons kantoor bevindt zich aan het Walkartpark in het centrum van Zeist: Kerkweg 11, 3701 HD, Zeist. U bent van harte welkom.

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd emailen: welkom@dirkmakelaars.nl of kijk voor meer informatie op www.dirkmakelaars.nl, telefoon: 030-6628341

Contactgegevens

Zet jij
binnenkort je woning
te koop?
Klik dan hier
Kerkweg 11
3701 HD Zeist
T:0306628341
E:welkom@dirkmakelaars.nl
W: www.dirkmakelaars.nl

Bereken de meerwaarde van een makelaar

Waarde
van de woning

€ 100.000,- € 2.500.000,-

Meerwaarde
makelaar

€ 0,-

De meerwaarde van de makelaar betreft een indicatie van de meeropbrengst van uw woning en is gebaseerd op belangrijke voordelen die makelaars bieden. Betere prijsonderhandelingen, snellere verkoop, marktkennis en een regionaal kopersbestand.

Openingstijden

Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
11:00-15:00
Zondag
Gesloten

Telefonische bereikbaarheid

Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
11:00-15:00
Zondag
Gesloten

Aangesloten bij

Afbeeldingen

Afbeelding exterieur

Neem contact op met DIRK Makelaars Taxateurs BV

Onze medewerkers

Dirk Boon

Dirk Boon

Makelaar Taxateur