De Huizenbemiddelaar Dordrecht
Zet jij
binnenkort je woning
te koop?
Klik dan hier

De Huizenbemiddelaar Dordrecht

Dordrecht

  • Verkoopbemiddeling
  • Aankoopbemiddeling
  • Taxaties/bouwkundige keuring
  • Waardebepaling
  • Prijsonderhandeling
  • Begeleiding bij notaris

Over ons

Niets zo vervelend als niet weten waar je aan toe bent als het aankomt op de verkoop van je huis. Bij ons is dat afgelopen. Wij komen langs, bepalen de waarde en samen zetten we de woning te koop. Tegen een vooraf bepaald VAST tarief met de bijbehorende verkoopstrategie welteverstaan. Je weet dus direct wat het kost -of liever gezegd- oplevert. Want onze prijzen zijn de laagste van het land, in vergelijking met reguliere courtagemakelaars. Wij kunnen dit doen dankzij een slimme franchise-formule, waarmee wij een landelijk kennisplatform vormen met meer dan 15 jaar ervaring in het vak en toch lokale kennis van de markt hebben.
Landelijk groot geworden door lokaal klein te blijven. Betrokken, persoonlijk makelen met het hoogst haalbare rendement voor onze klanten. Zo snel mogelijk, en zo soepel mogelijk. En uiterst professioneel. Geen internet maar een persoonlijke makelaar. Zo weet je waar je aan toe bent: De Huizenbemiddelaar!

Verkoop - Aankoop - Taxaties - Inspecties - Hypotheken - Verzekeringen - Waardebepalingen

Contactgegevens

Zet jij
binnenkort je woning
te koop?
Klik dan hier
Pijnenburg 103
3328DE Dordrecht
T:0641729133
E:Dordrecht@DHBmakelaardij.nl

Bereken de meerwaarde van een makelaar

Waarde
van de woning

€ 100.000,- € 2.500.000,-

Meerwaarde
makelaar

€ 0,-

De meerwaarde van de makelaar betreft een indicatie van de meeropbrengst van uw woning en is gebaseerd op belangrijke voordelen die makelaars bieden. Betere prijsonderhandelingen, snellere verkoop, marktkennis en een regionaal kopersbestand.

Neem contact op met De Huizenbemiddelaar Dordrecht